Hvordan bli medlem

Bedrifter og organisasjoner som jobber for og med reiselivet i Norge kan søke medlemskap i Norsk Reiseliv. Som medlem blir ditt selskap en del av det sterkeste nettverket innenfor reiselivet i Norge – der hvor topplederne diskuterer og tar ansvar for norsk reiselivs fremtid.

Norsk Reiseliv er en forening med følgende type medlemskap:

Kategori 1: Bedriftsmedlem, som er kommersielle bedrifter som tjener penger på turisten og som har resultatansvar med økonomisk fortjeneste som formål.

Kategori 2: Markedsførings- og nettverksselskaper som landsdelsselskapene, de større destinasjonsselskapene og andre nettverkselskaper med virksomhet innen organisering, reiselivsutvikling eller reiselivsmarkedsføring.

Kategori 3: Andre som har økonomisk interesse knyttet til virksomheten til bedriftsmedlemmene (virksomheter innen opplevelse og kultur, formidling, mat, transport, teknologi og eiendom).

Norsk Reiseliv har et bredt internasjonalt og nasjonalt kontaktnett og strategiske samarbeidspartnere i Norge og utlandet.

Ønsker du å vite mer om medlemskap i Norsk Reiseliv; kontakt direktør Per-Arne Tuftin på telefon +47 909 94 898 eller e-post: tuftin@norsk-reiseliv.no