Petter A. Stordalen fikk Grand Travel Awards hederspris under en storslått feiring på Wallmans Oslo. Han dedikerte prisen i samme stund til «sjefen sin» Torgeir Silseth med en rørende hyllesttale. I tillegg til hersprisen ble Nordic Choice Hotels for tredje året på rad kåret til den beste hotellkjeden i Norden, mens det er niende året på rad dem vinner prisen som beste hotellkjede i Norge.

– Disse prisene dediseres de 16 500 medarbeiderne i selskapet som hver eneste dag leverer over gjestenes forventninger. Det er på grunn av dem vi og jeg får æren av å motta disse prisene. Vi skal ikke bare ha de beste hotellene å besøke, vi skal også ha de beste hotellene å jobbe på. En gigantisk takk går derfor til hver og en av våre superhelter på våre hoteller, sier Petter A. Stordalen i en pressemelding.

Av øvrige priser til Norsk Reiseliv sine medlemsbedrifter kan nevnes at Radisson Hotel Group ble kåret til årets hotellkjede internasjonalt, Hurtigruten Svalbard til årets spesialarrangør og Color Line til årets fergerederi med trafikk til Norge.

Laila Aarstrand som er hotelldirektør ved Støtvik Hotel på Larkollen fikk prisen som årets leder.

Kåringen blir arrangert av bransjemagasinet Travel News, og juryen består av representanter fra reiselivet.

Norsk Reiseliv gratulerer prisvinnerne!